Lliga

La LFP denuncia els càntics contra Piqué a Cornellà

La LFP denuncia els càntics contra Piqué a Cornellà
La LFP denuncia els càntics contra Piqué a Cornellà
Tot i que el dia del derbi entre Espanyol i Barça, al camp de Cornellà-El Prat, el comportament de l'afició local va ser molt respectuós amb el rival, la...
Piqué, a l'Espanyol-Barça

Tot i que el dia del derbi entre Espanyol i Barça, al camp de Cornellà-El Prat, el comportament de l'afició local va ser molt respectuós amb el rival, la LFP ha decidit denunciar unes actituds (puntuals i localitzades) que es van produir durant el partit, en què es va insultar tant el jugador del Barça Gerard i Piqué com el propi club.

Concretament, en l'escrit de denúncia de l'organisme (que es fa a partir de l'informe del delegat de la LFP a cada partit) es remarca que en els minuts 18, 53, 68, 71 i 75 del partit uns 600 aficionats situats a la zona de la Graderia Canito (Gol Cornellà, sectors 109 i 110) van alternar el càntic "Puta Barça, Puta Barça, ehh!" amb el de "¡Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tú eres maricón!" durant uns 10 o 15 segons.

Aquesta no és la primera vegada que l'organisme denuncia aquests càntics ni contra el club ni contra el futbolista, una de les víctimes preferides d'alguns sectors del camp de l'Espanyol.

COMENTARIS