Notícies

La mala opinió de Rivaldo sobre el VAR

La mala opinió de Rivaldo sobre el VAR
La mala opinió de Rivaldo sobre el VAR
Rivaldo segueix  l’actualitat del Barça des de ben a prop. L'exjugador blaugrana ha repassat l’inici de l’equip de Valverde a la...

Rivaldo segueix  l’actualitat del Barça des de ben a prop. L'exjugador blaugrana ha repassat l’inici de l’equip de Valverde a la Champions i les seves possibilitats d’alçar els títols aquesta temporada. 

Favorits a la Champions

“Triaria el FC Barcelona ja que han començat bé amb un 4-0. A més, tenen aquesta motivació extra per acabar amb el domini del Madrid. Això ha de fer que donin tot per acabar amb aquest malson per als seguidors del Barcelona a la Champions League”.

Messi

“Començar amb tres gols és important per a ell després d'haver-se quedat fora dels nominats a la Pilota d'Or per primera vegada en deu anys. Aquesta temporada tornarà a demostrar que mereix estar connectat amb el premi”. 

Messi pot haver pres cert avantatge sobre Ronaldo en la carrera per ser el màxim golejador, però no crec que estigui pensant en això. El seu objectiu és ajudar el Barcelona a assolir els seus objectius, no competir amb Ronaldo”.

Cristiano Ronaldo

“L’àrbitre de la Champions va cometre un error. No es mereixia la targeta vermella. Possiblement una groga hagués estat la millor decisió en no haver agressió”. 

VAR

No sóc fan del VAR, fins i tot quan podria haver ajudat en aquesta jugada. Aquesta eina no pot resoldre totes les situacions, com ja vam veure al Mundial amb diversos errors”.

Madrid

“Està jugant com un grup. Quan els partits realment importants arribin, ja veurem si això funciona o si necessitaran algun jugador que vagi un pas per davant com Cristiano Ronaldo solia fer. Hem d'esperar fins a les últimes rondes per conèixer el seu potencial”. 

 

COMENTARIS