Champions League

La mala setmana d'Hugo Lloris

El porter del màxim rival a la fase de grups de la Champions ha viscut uns dies convulsos

La mala setmana d'Hugo Lloris
La mala setmana d'Hugo Lloris

El porter del màxim rival a la fase de grups de la Champions ha viscut uns dies convulsos

Hugo Lloris

El gran protagonista de l'actualitat del Tottenham aquests dies és el capità Hugo Lloris. La cort de magistrats de Westminster ha dictaminat una multa per al porter francès de 50.000 lliures i 20 mesos sense carnet de conduir després que el cacessin ebri en un control policial el passat 24 d'agost. A més, el club també ha estat exemplar i li ha imposat una sanció de 250.000 lliures pel seu comportament. En el control, Lloris va superar dues vegades la taxa permesa i els agents el van aturar després que se saltés un semàfor vermell.

El club anglès és el màxim rival de la fase de grups de la Champions del Barça i està intentant gestionar la polèmica sense que afecti el rendiment esportiu. El tècnic Mauricio Pochettino ja ha assegurat en roda de premsa que no retiraran la capitania a Lloris i va dir que el francès ha après de l'error.

A banda d'aquest tema extraesportiu, Lloris tampoc pot ajudar els seus companys per una lesió a la cuixa que li ha impedit participar en els darrers partits del Tottenham i França. En principi tampoc jugarà aquest cap de setmana el partit de Premier davant el Liverpool i és dubte per l'estrena a la Champions de dimarts contra l'Inter.

COMENTARIS