Lliga

La maledicció del Madrid després dels premis 'The Best'

La maledicció del Madrid després dels premis 'The Best'
La maledicció del Madrid després dels premis 'The Best'
L'única notícia positiva del Barça després de caure a Leganés va ser la desfeta del Madrid al Sánchez Pizjuán per 3-0. El conjunt blanc va ser...
Sevilla Madrid

| Sevilla FC

L'única notícia positiva del Barça després de caure a Leganés va ser la desfeta del Madrid al Sánchez Pizjuán per 3-0. El conjunt blanc va ser escombrat pel Sevilla en una gran primera part on André Silva amb 2 dianes i Ben Yedder van ser els autors dels gols de la golejada andalusa.

Una de les curiositats de la derrota és que el Madrid va tornar a perdre el primer partit de Lliga després de la gala del premi The Best, un fet que ha passat cada vegada els 3 últims anys. La temporada passada va ser amb una punxada al camp del Girona (2-1) i en la campanya anterior també va caure davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán (2-1). En aquests precedents, Cristiano Ronaldo havia guanyat el premi i en el cas d'aquest dimecres Luka Modric era qui venia d'aixecar el trofeu individual.

A la sala de premsa, Julen Lopetegui va admetre la superioritat del Sevilla i va reconèixer que no havien "estat a l'altura." El tècnic madridista no va parlar de noms concrets però la gran part de les crítiques per part de premsa i aficionats les ha rebut Marcelo. El brasiler va cometre diversos errors defensius i Jesús Navas va fer el que va voler per la seva banda. No és la primera vegada que el lateral és al centre de l'huracà i ara caldrà veure com gestiona aquest problema Lopetegui. El jugador, a més, va acabar tocat físicament i és dubte per al partit contra l'Atlètic de Madrid d'aquest dissabte.

 

COMENTARIS