Notícies

La multa històrica que haurà de pagar Dembélé

El jugador va demanar disculpes al vestidor amb un discurs

La multa històrica que haurà de pagar Dembélé
La multa històrica que haurà de pagar Dembélé

El jugador va demanar disculpes al vestidor amb un discurs

Dembélé

| FCB

"No és una situació nova però resoldrem l'assumpte de Dembélé de forma interna." Així va explicar Ernesto Valverde com es gestionaria el nou retard del francès a l'entrenament i ara ja es coneixen detalls més concrets de les mesures internes que aplicarà el Barça.

Segons informa Mundo Deportivo, la multa ascendirà fins als 200.000 euros, una xifra rècord al vestidor blaugrana i que esperen que sigui un escarment per un jugador que no sembla aprendre dels errors comesos.

D'ençà que va arribar al Barça la temporada passada, el francès ja era el jugador que més sancions havia pagat per incomplir el codi intern del vestidor però aquesta temporada ja ha comès 2 irregularitats que s'han filtrat públicament. La primera va ser després del parit contra l'Inter on Dembélé ni es va presentar a l'entrenament i el club no va aconseguir contactar amb ell fins una hora i mitja després de l'inici de la sessió. Aquella vegada, Valverde el va castigar de forma esportiva i no el va incloure en la convocatòria contra el Betis.

Un mes després i quan semblava que la situació s'estava calmant, el jugador va arribar 2 hores més tard a l'entrenament de després del partit de l'Espanyol. En aquesta ocasió, el cos tècnic blaugrana no va decidir castigar-lo esportivament i va ser titular contra el Tottenham, on va marcar un golàs. Això sí, el club ha decidit aplicar un càstig econòmic de màxims per evitar que la situació es torni a repetir en un futur. 

Tanmateix, el jugador sembla penedit pel seu comportament i l'Sport informa que dilluns es va disculpar davant de la plantilla. El jugador va demanar perdó al vestidor en un discurs breu però respectuós i va prometre que no es tornaria a repetir aquesta situació. Ara caldrà veure si compleix amb la paraula...

COMENTARIS