Notícies

La nota que Bartomeu posa al Barça aquesta temporada

La nota que Bartomeu posa al Barça aquesta temporada
La nota que Bartomeu posa al Barça aquesta temporada
Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat blaugrana en el discurs inicial de la reunió anual amb el Senat, on hi participen els primers 1.000 socis...
Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat blaugrana en el discurs inicial de la reunió anual amb el Senat, on hi participen els primers 1.000 socis del club. El president del Barça ha fet balanç de la temporada, ha enviat algun encàrrec a Madrid i també ha parlat sobre els objectius de futur del club.

Balanç de la temporada

"Qualifico amb un 9 la temporada. Ha estat excel·lent, hem aconseguit el doblet i hem batut el rècord d’imbatibilitat a la Lliga. A més, per primera vegada hem aconseguit la Copa del Rei en les cinc seccions. Hem guanyat la millor Lliga del món amb una gran superioritat, i ja són 7 en les darreres 10 temporades."

El primer any de Valverde

"Bona part de l’èxit de la temporada porta el seu segell, estàvem convençuts que el seu perfil tècnic i humà era l’idoni per ocupar la banqueta del primer equip."

Dard a Madrid

"Sabem que des d’alguns sectors es tracta sempre de restar importància als mèrits del nostre equip. De vegades parlen d'àrbitres, de passadissos o de polèmiques exagerades per restar mèrits. Però us asseguro que el món del futbol valora molt el que hem aconseguit. Des del club ens hem mantingut al marge de tot això perquè volíem estar centrats a rematar la feina, però el que està clar és que el Barça és elogiat, admirat i respectat arreu del món."

Espai Barça

"Puc garantir que l’Espai Barça es farà i que serà el millor complex esportiu del món en el centre d’una gran ciutat. Complirem amb el mandat dels socis i farem possible el somni de tants i tants barcelonistes."

Llibertat d'expressió

"És lamentable, impropi d’un estat de dret, que es requisin samarretes grogues o xiulets, abans d’un partit de futbol, o que es vulgui sancionar qui expressa un crit en un estadi. Segur que us recorda èpoques molt llunyanes”.

COMENTARIS