Jugadors

La nova vida de Jordi Alba

El lateral es reivindica com a titular indiscutible des de l'arribada de Valverde

La nova vida de Jordi Alba
La nova vida de Jordi Alba

El lateral es reivindica com a titular indiscutible des de l'arribada de Valverde

La temporada passada no va ser fàcil per a Jordi Alba. El lateral no va tenir la continuitat que havia tingut els cursos anteriors i la seva titularitat indiscutible de les temporades anteriors va ser qüestionada per l'arribada de Digne i pel canvi de sistema del tècnic. 

Jordi Alba va començar 15 partits des de la banqueta en tota la temporada, tants com en els dos cursos anteriors amb el Barça. Aquesta temporada, no obstant, el panorama sembla haver canviat. 

"Segur que amb Valverde em va millor", va assegurar a principis del passat mes de juny. I no s'ha equivocat. El tècnic l'ha utilitzat d'inici en tots els partits oficials i actualment és el cinquè jugador amb més minuts disputats, per darrere de Ter Stegen, Umtiti, Messi i Rakitic. 

I la confiança ha extret la millor versió del lateral. Jordi Alba ja acumula 3 assistències en 3 partits de Lliga, la meitat que en tot el campionat passat, i ha recuperat la seva faceta més ofensiva. La marxa de Neymar i les intervencions tàctiques de Valverde han fomentat les seves arribades a l'àrea i l'han convertit en un maldecap per les defenses rivals. Contra l'Espanyol va ser un dels més destacats del partit. 

Sense el brasiler ni Luis Enrique, Jordi Alba comença una nova vida al Camp Nou. 

COMENTARIS