En profunditat

La passa enrere d'Arthur

La passa enrere d'Arthur
La passa enrere d'Arthur
Arthur no troba la seva millor versió. El migcampista brasiler va ser titular a Balaidos amb la segona unitat del Barça i sembla haver perdut l&rsquo...
Arthur Melo

Arthur no troba la seva millor versió. El migcampista brasiler va ser titular a Balaidos amb la segona unitat del Barça i sembla haver perdut l’etiqueta de titular. Contra el Liverpool ja va ser suplent i a Vigo no va tenir un bon partit. 

El brasiler, que va sumar un altre partit sense completar, no va registrar unes estadístiques brillants: va perdre 3 pilotes, dues d’elles en zones de risc, i va ser el migcampista que menys intervencions va tenir. 

Segons dades del Laboratori de LaTdT, Arthur va associar-se amb Aleñá en 12 ocasions, més que amb cap altre company, Vermaelen (5), Riqui Puig (3), Umtiti (3), Boateng (3), Todibo (2), Wagué (2), Malcom (2) i Collado (1). 

Dels 27 partits disputats a la Lliga, Arthur no ha jugat els 90 minuts en cap d’ells. La tònica es repeteix a la Copa i a la Champions. En tota la temporada només ha completat 4 dels 42 partits disputats. 


COMENTARIS