Jugadors

La petició de Puyol sobre Mina

La petició de Puyol sobre Mina
La petició de Puyol sobre Mina
El present de Yerry Mina al barça no és del tot esperançador. El colombià no gaudeix d'oportunitats amb Valverde, però Puyol reclama que els aficionats...

El present de Yerry Mina al barça no és del tot esperançador. El colombià no gaudeix d'oportunitats amb Valverde, però Puyol reclama que els aficionats tinguin paciència. El central es troba de gira per Sud-Amèrica per promocionar la propera Champions League. 

Yerry Mina

“Hem de tenir tots una mica de paciència. Ell mai ha jugat a Espanya, ve del Brasil, on el futbol és molt diferent, tot i que ha demostrat tenir qualitat.” 

“Al Barcelona, per exemple, compta amb Samuel Umtiti, que també està creixent dia a dia i en breu estarà entre els millors del món. Ell ja es va adaptar a l'estil del Barça”. 

Neymar

“No veig cap problema que Neymar jugui algun dia al Reial Madrid. És professional i no és impossible, però crec que tindrà dificultats per deixar el PSG, perquè van gastar molts diners en ell”.

Futbol europeu

“Parlant de tradició, el Barça i el Reial Madrid són més potents que tots els altres equips. S'ha de pensar bé abans de sortir d'aquests clubs. Però també hi ha nous clubs rics que estan buscant jugadors de nom i intentant muntar grans equips”.

COMENTARIS