Mercat

La pista de Valverde sobre un possible reforç

La pista de Valverde sobre un possible reforç
La pista de Valverde sobre un possible reforç
La lesió d’Umtiti porta de corcoll la direcció esportiva. El francès no fa net en les molèsties del genoll, i el club es plateja buscar al mercat per...

La lesió d’Umtiti porta de corcoll la direcció esportiva. El francès no fa net en les molèsties del genoll, i el club es plateja buscar al mercat per incorporar un reforç d’hivern. Valvberde s’hi ha referit en roda de premsa. 

Fitxar un central 

"És clar que la recuperació de Umtiti seria una gran notícia. Això implicaria que en aquesta posició afrontaríem la resta de la temporada amb quatre centrals, encara que tres siguin esquerrans. Esperarem i som optimistes”. 

“Ho sabrem en poc temps. Som el Barça i volem un equip que respongui al que ens ve a sobre. De moment penso en els jugadors que tinc i en els de l'B”. 

Umtiti 

"No puc dir massa de Samuel. Segueix en procés de recuperació i esperem notícies concretes en poc temps. En principi comptem amb tres centrals, amb el retorn de Vermaelen, que és un jugador d'absoluta garantia. Mentre estigui en aquest procés Umtiti, estic mirant a Cuenca, Chumi i Mingueza. Depenent del que passi, decidirem".

 

COMENTARIS