Mercat

La primera oferta del Barça per De Ligt

La primera oferta del Barça per De Ligt
La primera oferta del Barça per De Ligt
El Barça ha començat a treballar en l'operació per incorporar el central De Ligt i ja ha fet arribar una primera proposta econòmica a l'Ajax. Segons...
De Ligt

El Barça ha començat a treballar en l'operació per incorporar el central De Ligt i ja ha fet arribar una primera proposta econòmica a l'Ajax. Segons revela l'Sport, l'oferta blaugrana arriba fins als 60 milions d'euros més variables per aconseguir els serveis del futbolista holandès.

A més, la proposta al jugador és molt similar al contracte que va signar De Jong. Una vinculació per 5 temporades amb un salari molt similar i que aniria augmentant a mesura que es compleixin objectius i sumi més temporades al Barça.

Des dels despatxos del Camp Nou hi ha bastant optimisme perquè l'operació arribi a bon port, ja que la predisposició de De Ligt per vestir de blaugrana és total. L'arribada de De Jong i l'estil futbolístic són els factors que han fet que el futbolista prefereixi vestir la samarreta blaugrana.

Tot i això, alguns clubs com la Juventus o el Bayern de Munic també han contactat amb l'entorn del jugador per intentar que canviï d'idea. Davant aquest panorama, el Barça vol accelerar les negociacions i arribar aviat a un acord perquè De Ligt es converteixi en el segon fitxatge de la pròxima temporada.

COMENTARIS