La proposta (frustrada) de Piqué a Valverde

La proposta (frustrada) de Piqué a Valverde
La proposta (frustrada) de Piqué a Valverde
Gerard Piqué continua en un gran estat de forma i aquest dijous va tornar a completar un gran partit contra l'Olympique de Lió. A banda de l'...
Piqué

Gerard Piqué continua en un gran estat de forma i aquest dijous va tornar a completar un gran partit contra l'Olympique de Lió. A banda de l'exhibició defensiva, el central també va marcar un gol en una acció que va semblar més pròpia d'un davanter que d'un defensa. Després de recuperar una pilota, Piqué va participar en una transició ràpida del Barça que va liderar Messi i que va culminar amb una assistència al segon pal on el central va aparèixer per marcar el 4-1.

Després del partit, a Piqué li van preguntar per aquesta acció i el central va sorprendre amb el seu sentit de l'humor per explicar la petició que li ha fet a Valverde: "Quan veig que el Luis [Suárez] està cansat li demano a Valverde que em posi a dalt, de davanter... Però, de moment, no confia massa en mi, veurem en un futur..."

Amb el gol contra l'Olympique, Gerard Piqué ja n'ha marcat 14 a la Champions i és el 3r defensa que ha marcat més gols en aquesta competició. Per davant només té Iván Helguera (15) i Roberto Carlos (16).

COMENTARIS