Seleccions

La Qatar de l'exblaugrana Félix Sánchez, campiona d'Àsia (1-3)

La Qatar de l'exblaugrana Félix Sánchez, campiona d'Àsia (1-3)
La Qatar de l'exblaugrana Félix Sánchez, campiona d'Àsia (1-3)
La selecció de Qatar que dirigeix el català Félix Sánchez, exentrenador del futbol base del Barça, s'ha procalamat campiona d'Àsia en derrota el...
Fran Sánchez

La selecció de Qatar que dirigeix el català Félix Sánchez, exentrenador del futbol base del Barça, s'ha procalamat campiona d'Àsia en derrota el Japó a la final (1-3) que s'ha disputat aquest divendres. El conjunt qatarià ha fet història perquè ha aconseguit alçar un títol que no havia aconseguit mai i ho ha fet amb un balanç espectacular: 7 partits, 7 victòries, 19 gols a favor i només 1 en contra.

La victòria davant Japó s'ha forjat en una gran primera part on s'han avançat gràcies als gols d'Almoez Ali i Abdulaziz Hatem. El Japó ha intentar reaccionar i ha fet l'1-2 al minut 69 mitjançant Minamino però Qatar ha acabat sentenciant amb una diana de penal d'Akram Afif al minut 83.

Fèlix Sánchez és germà de Fran Sánchez, exentrenador del barça femení, i va passar 10 anys a La Masia. L’equip tècnic està format per Sergio Alegre, que també va créixer com a tècnic de formació al Barça. 

COMENTARIS