Mercat

La reacció de Klopp quan li diuen que Dembélé és al mercat

La reacció de Klopp quan li diuen que Dembélé és al mercat
La reacció de Klopp quan li diuen que Dembélé és al mercat
Ousamen Dembélé tampoc va jugar cap minut contra el Madrid i continua tenint un rol molt secundari en el Barça de Valverde. L'entrenador culer considera...

Ousamen Dembélé tampoc va jugar cap minut contra el Madrid i continua tenint un rol molt secundari en el Barça de Valverde. L'entrenador culer considera que el francès ha de millorar moltes facetes del joc i sobretot ha de corregir aspectes tàctics i defensius per poder adaptar-se a l'estil del Barça.

Davant aquest panorama, en les últimes setmanes han augmentat els rumors sobre la possibilitat de deixar el Barça la pròxima temporada, ja sigui en forma de cessió o venda. L'arribada de Griezmann li pot restar més minuts i amb només 20 anys és un jugador que necessita créixer i sentir-se important.

Una de les possibles sortides podria ser la Premier i els periodistes li van preguntar a Jürgen Klopp si voldria Dembélé. El tècnic alemany es va mostrar sorprès i va reaccionar amb humor a la pregunta: "Dembélé és al mercat? És al mercat? Llavors estic interessat", va afirmar Klopp mentre reia. Posteriorment, va apuntar: "No... Ja sabeu que mai comento rumors."

COMENTARIS