Vídeo

La reacció de Messi al gol de Malcom

La reacció de Messi al gol de Malcom
La reacció de Messi al gol de Malcom
Finalment, Leo Messi va quedar descartat per al partit contra l'Inter de la Champions després que Valverde, els serveis mèdics i el mateix futbolista...
celebració gol Malcom

Finalment, Leo Messi va quedar descartat per al partit contra l'Inter de la Champions després que Valverde, els serveis mèdics i el mateix futbolista decidissin conjuntament que no calia prendre riscos i que era més prudent que no participés en un enfrontament que podia ser molt intens i exigent a nivell físic. Tot i això, la recuperació evoluciona favorablement i tot apunta que ben aviat podrà rebre l'alta mèdica per tornar als terrenys de joc diumenge contra el Betis.

L'argentí va haver de seguir el partit des de la grada al costat d'altres jugadors descartats com Munir, Denis i Iñaki Pena i també de Samuel Umtiti, que va viatjar pel seu compte per poder veure el partit in situ. Una càmera del Barça va poder gravar les reaccions dels futbolistes blaugrana i van captar el moment de la celebració del gol de Malcom. L'alegria va ser total entre l'expedició blaugrana malgrat que al final Icardi va deixar l'empat a un final al marcador.

COMENTARIS