Gossip

La recaiguda d'Umtiti accelera els moviments al mercat

El Barça podria incorporar una solució d'emergència al mercat d'hivern

La recaiguda d'Umtiti accelera els moviments al mercat
La recaiguda d'Umtiti accelera els moviments al mercat

El Barça podria incorporar una solució d'emergència al mercat d'hivern

Samuel Umtiti

| L'Équipe

Aquest dimecres el Barça va informar que Samuel Umtiti havia recaigut de les molèsties al genoll i que quedava fora de la convocatòria pel partit contra el PSV. El jugador estava de baixa des de finals de setembre, i tot i estar disponible el dia del Betis va jugar només el partit contra l'At. Madrid. Al final, Umtiti ja no està disponible per Valverde. El tractament conservador que s'ha seguit fins ara amb el futbolista sembla que no ha estat prou efectiu i ara no es descarta que hagi de ser operat, una maniobra que el descarta fins al final de temporada. Així doncs, Ernesto Valverde haurà de solucionar un trenca-closques amb diverses peces disponibles.

Per una banda, hi ha les solucions internes. Més enllà de les possibilitats d'alinear Chumi (que aquest dimecres era a la banqueta del Philips Stadion) o Cuenca (que també va viatjar a Eindhoven, però que va ser descartat finalment), Vermaelen es convertirà en el primer suplent… un cop s'hagi recuperat. Segons que explica Javi Miguel avui a l'As, el flamenc (lesionat des del 12 d'octubre passat) ja està a la fase final de la recuperació, i està previst que divendres s'exerciti amb el grup i que rebi l'alta els pròxims dies. La idea, afirma Miguel, és que Vermaelen participi en el partit de copa contra la Cultural Leonesa.

Per l'altra, hi ha l'opció d'anar al mercat d'hivern i incorporar un futbolista que pugui ser un pegot fins a l'estiu. El periodista Xavi Campos ja va informar aquest dimecres a LaTdT de Catalunya Ràdio que el club està controlant un jugador veterà, de la lliga espanyola, per complir amb aquest rol. Tot i la fiabilitat d'aquesta infromació, també hi podria haver altres noms a la llista d'opcions, com el de Branislav Ivanović (Zenit), com apunta Moisés Llorens al diari As.

COMENTARIS