Gossip

La renovació d'Alba s'estanca

La renovació d'Alba s'estanca
La renovació d'Alba s'estanca
Jordi Alba està signant una de les millors temporades en la seva etapa com a jugador del Barça. El lateral de l'Hospitalet suma 2 gols i 8 assistències...
Jordi Alba

Jordi Alba està signant una de les millors temporades en la seva etapa com a jugador del Barça. El lateral de l'Hospitalet suma 2 gols i 8 assistències per la seva banda, l'A-18, que s'està convertint en una de les principals vies per generar perill del conjunt blaugrana. El futbolista de 29 anys ha madurat molt en els últims anys i s'ha convertit en una peça imprescindible en els esquemes de joc del Barça actual.

Malgrat el bon rendiment dins del terreny de joc, el club blaugrana encara no ha tancat la renovació del futbolista i les negociacions s'estan estancant. En els últims anys, la cúpula blaugrana ha tancat les renovacions de les peces claus de la columna vertebral i s'ha vist passar pels despatxos a futbolistes com Messi, Suárez, Piqué, Rakitic, Sergi Roberto, Busquets o Ter Stegen.

L'únic titular indiscutible que no ha signat la firma i que acaba contracte el juny del 2020 és Jordi Alba. El futbolista ha mostrat la seva sorpresa per aquest assumpte públicament i dissabte passat, després de la victòria contra el Celta, va declarar: "Que em vulguin renovar no només depèn de mi, sinó que el club també ha de dir moltes coses. Jo no vaig fitxar pel Barça per diners, tenia grans ofertes de la Premier però vaig triar el Barça per sentiment. No val dir només que sóc un gran jugador, el que compta són els fets.​"

Malgrat que s'han realitzat algunes reunions entre el club i el representant del jugador la veritat és que no s'han produït avanços significatius en les negociacions i que les distàncies són grans. Alba vol una fitxa en una posició alta de l'escala salarial de la plantilla i, de moment, el club no accepta les pretensions. 

COMENTARIS