Seleccions

La selecció espanyola torna a la feina amb la incògnita de Luis Enrique

La selecció espanyola torna a la feina amb la incògnita de Luis Enrique
La selecció espanyola torna a la feina amb la incògnita de Luis Enrique
Aquest divendres 17 de maig està previst que s'anunciï la llista de convocats de la selecció espanyola per als partits del 7 i 10 de juny contra les...
Luis Enrique broma Alba

Aquest divendres 17 de maig està previst que s'anunciï la llista de convocats de la selecció espanyola per als partits del 7 i 10 de juny contra les Illes Fèroe i Suècia. La gran incògnita és saber si el combinat espanyol podrà comptar amb Luis Enrique, que el passat 26 de març va abandonar d'urgència la concentració "per motius familiars de força major". En aquell moment es va demanar "discreció i respecte a la seva intimitat" i la RFEF no ha informat sobre cap detall més.

Segons revela el Marca, Luis Enrique i el cos tècnic han continuat amb la feina però el tècnic ho ha fet sempre des de la distància i centrant-se en el problema familiar. Rubiales li ha donat el màxim suport i l'ha animat per continuar amb el càrrec amb les màximes facilitats.

El president de la RFEF vol que Luis Enrique segueixi amb el projecte i esperen que es puguin resoldre els problemes. Una vegada disputats els partits del juny on Robert Moreno podria continuar com a substitut temporal, el següent compromís de la selecció no serà fins al setembre. Aquest marge donaria temps per madurar la decisió final i veure si l'entrenador asturià pot continuar al capdavant de la selecció espanyola.

COMENTARIS