Gossip

La selecció que voldria entrenar Pep Guardiola

La selecció que voldria entrenar Pep Guardiola
La selecció que voldria entrenar Pep Guardiola
Fa unes setmanes Pep Guardiola va renovar amb el Manchester City fins al 2021i va reconèixer que es troba molt a gust al conjunt cititzen gràcies a la bona...

Fa unes setmanes Pep Guardiola va renovar amb el Manchester City fins al 2021i va reconèixer que es troba molt a gust al conjunt cititzen gràcies a la bona relació que té amb tota la cúpula directiva. El tècnic català no té previst canviar d'aires a mig termini però sí que pensa en que li agradaria fer després.

El periodista Javi Miguel ha revelat al Club de la Mitjanit un dels desitjos de futur de Guardiola: entrenar la selecció dels Estats Units. El de Santpedor és un enamorat del país nord-americà i ja hi va viure durant un any després de deixar la banqueta del Barça, concretament a Nova York.

Guardiola també ha dit alguna ocasió que voldria entrenar alguna selecció i la seva preferida seria Catalunya però, de moment, no pot competir en partits oficials. Dels altres combinats nacionals, el que li faria més il·lusió és el d'Estats Units, un país que organitzarà el Mundial del 2026. La idea li agrada a Guardiola perquè encara tindria uns anys per entrenar a clubs al màxim nivell i es podria pendre l'aventura d'una selecció amb més calma. Paral·lelament, el català també ha assegurat que la seva última feina voldria ser tornar al Barça per entrenar a les categories inferiors.

COMENTARIS