Mercat

La surrealista història del contracte d'Ilaix

La surrealista història del contracte d'Ilaix
La surrealista història del contracte d'Ilaix
El Barça va aconseguir renovar un dels futbolistes amb més projecció de La Masia, el migcampista Ilaix Moriba. Diversos clubs europeus com el Manchester City...
ilaix barça

El Barça va aconseguir renovar un dels futbolistes amb més projecció de La Masia, el migcampista Ilaix Moriba. Diversos clubs europeus com el Manchester City feia temps que anaven al darrere d'aquest futbolista que molts comparen amb Paul Pogba però el conjunt culer va ser capaç de retenir-lo.

El diari AS publica una anècdota de les negociacions entre el Barça i el representant que té l'Espanyol com a protagonista. Durant els diversos correus electrònics que es van enviar entre l'agent i el club, un d'aquests correus va anar a parar per error a la bústia d'entrada de la secretaria tècnica de l'Espanyol. Un periodista va avisar al Barça de l'error i es va eliminar l'Espanyol com a destinatari però expliquen que encara estan al·lucinats amb les xifres econòmiques que demanava el representant d'Ilaix per quedar-se al Barça.

D'origen guineà, Ilaix té 16 anys i està previst que s'incorpori al Barça B la pròxima temporada després d'una renovació que el vincula amb el club blaugrana per 3 temporades. El jugador es va lesionar la setmana passada amb la selecció espanyola i es calcula que pot estar 2 mesos de baixa, fet que pot provocar que ja no jugui més aquesta campanya.

COMENTARIS