UEFA

La UEFA explica perquè el VAR no va anul·lar el 0-3 de l'Ajax

La UEFA explica perquè el VAR no va anul·lar el 0-3 de l'Ajax
La UEFA explica perquè el VAR no va anul·lar el 0-3 de l'Ajax
Una de les diferències més grans entre l'ús del VAR a la Lliga espanyola i a la Champions és la transparència que mostra l'organisme europeu. Després...
VAR Ajax Madrid

Una de les diferències més grans entre l'ús del VAR a la Lliga espanyola i a la Champions és la transparència que mostra l'organisme europeu. Després de cada partit on s'utilitza el videoarbitratge, la UEFA emet un comunicat explicant els motius de les decisions que s'han pres perquè els aficionats ho puguin entendre millor.

Aquest divendres, per exemple, ha explicat la decisió del VAR en el 0-3 de l'Ajax. Després del gol de Tadic, l'àrbitre va aturar el partit esperant la decisió del VAR perquè hi havia dubtes sobre si la pilota havia sortit del terreny de joc en l'inici de la jugada: "Des de tots els angles que van ser analitzats minuciosament pel VAR, no hi havia una prova concloent que la pilota hagués sortit completament. L'àrbitre assistent, que estava perfectament col·locat, havia decretat que la pilota no havia creuat la línia de banda. No es va necessitar una comprovació sobre la gespa. En conseqüència, l'àrbitre va estar correcte en no intervenir i concedir el gol a l'Ajax."

COMENTARIS