Rival

La visió reivindicativa de Machín

La visió reivindicativa de Machín
La visió reivindicativa de Machín
Pablo Machín s’ha mostrat irònic amb la decisió de la RFEF d’admetre tots els extracomunitaris, poc abans de la disputa de la final de la...

Pablo Machín s’ha mostrat irònic amb la decisió de la RFEF d’admetre tots els extracomunitaris, poc abans de la disputa de la final de la Supercopa, i que hagués obligat al Barça a haver de descartar-ne un si no hagués aconseguit el passaport comunitari de Coutinho. 

Diferent preparació

“És cert que hem començat a entrenar abans però tenim jugadors que han arribat més tard del començament. Els partits els defineixen la qualitat, que està íntimament relacionada amb l’encert, i d'això el Barça en té a dojo, i l'experiència també la tenen ells”. 

“Hem de fer tot el que sabem i el mínim que se'ns pot exigir és deixar-ho tot al camp per guanyar la final, que és el nostre objectiu”.

“És una obvietat que el Barça és un súper equip i és especialista en guanyar finals, que compta amb molts dels millors jugadors del món. Però un dels pocs esports en què un equip inferior pot guanyar a un de superior és el futbol, i nosaltres tenim les nostres possibilitats, de nosaltres dependrà també. Ho farem el millor que puguem i també el que ens deixi el rival”.

Extracomunitaris

“El fet que es produeixi la decisió un dia abans de la final és com menys curiós, però aquestes coses són així”.

VAR

“Hem tingut algun partit de prova amb el VAR, si existeix és perquè es vol impartir justícia i no hi haurà cap dubte que tots estarem d'acord”. 

Derrota a la final de Copa

“Quan vas a una final vas amb una tremenda il·lusió. L'afició del Sevilla és molt passional i a ningú li agrada que li guanyin de la forma que els va guanyar. No parlaré de revenja sinó d'un canvi d'imatge”.

COMENTARIS