Bàsquet

L’ACB avalua l’arbitratge de la Copa

L’ACB avalua l’arbitratge de la Copa
L’ACB avalua l’arbitratge de la Copa
El triomf del Barça a la final de la Copa del rei encara cueja. Després de les dues decisions arbitrals que van marcar el desenllaç del partit -la falta...
Singleton Barça bàsquet

| FCB

El triomf del Barça a la final de la Copa del rei encara cueja. Després de les dues decisions arbitrals que van marcar el desenllaç del partit -la falta sobre Singleton i el tap de Randolph a Tomic-, l’ACB ha avaluat la tasca arbitral.

Antonio Martín, president de l'ACB, ha admès aquest dilluns que es van cometre “diversos errors arbitrals greus” en les últimes jugades de la pròrroga. “És evident que han existit diversos errors arbitrals greus al final del partit. Per primera vegada hem posat a disposició de tothom la imatge del Instant Replay i per tant tota l'actuació en referència a la jugada és pública i els aficionats han pogut veure en directe exactament el que han revisat i la decisió que han pres els àrbitres”, ha explicat en unes declaracions facilitades per l'ACB.

Martín ha recordat que hi ha accions que no poden ser rearbitrades per reglament. “Cada vegada comptem amb més avenços tecnològics i hem d'usar-los de la manera adequada per ajudar l'estament arbitral a prendre les decisions correctes, sempre sabent que s'ha de conviure amb l'error humà”

COMENTARIS