Jugadors

L’adaptació de Samper al Japó

L’adaptació de Samper al Japó
L’adaptació de Samper al Japó
Sergi Samper està en ple procés d’adaptació al Vissel Kobe. En una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio, va analitzar la seva sortida del Barça i...
Samper comiat

Sergi Samper està en ple procés d’adaptació al Vissel Kobe. En una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio, va analitzar la seva sortida del Barça i els seus primers dies al campionat nipó. 

Piqué li parla del Vissel

"La primera notícia la vaig rebre a través de Gerard Piqué, que em va parlar del tema en un entrenament".

Primers minuts

"Molt content. Feia la tira de mesos que no jugava i tornar a sentir-me futbolista és important".

Marxar del Barça

"Sempre tens una mica de por, però m'estan ajudant moltíssim i l'adaptació és fàcil. Quan portes tota la vida a un club que sents tant i el t’estimes tant, sempre és dur deixar-ho, però sempre hi ha un principi i un final en tot".

Tornar a Europa

"Aquí tindré oportunitats de jugar amb jugadors de gran nivell que ja van jugar-hi abans. Jugaré aquests mesos i ja veurem què passa en el futur. No tanco les portes a res, sóc molt jove i l'important és gaudir una altra vegada del futbol".

Nivell del Barça

"Penso que l'equip està molt fort, sòlid, amb dues competicions molt encarrilades i els veig molt bé. Tenim moltes possibilitats de lluitar per tot. Potser tornem a aconseguir-ho. Cal ser prudents, però tenim moltes opcions".

COMENTARIS