Seccions

L’Ademar de Lleó, rival del Barça a les semis de la Copa Asobal

L’Ademar de Lleó, rival del Barça a les semis de la Copa Asobal
L’Ademar de Lleó, rival del Barça a les semis de la Copa Asobal
Aquest dijous al matí s'ha realitzat el sorteig de les semifinals de la Copa Asobal que es disputarà aquest cap de setmana a Lleida. El primer rival del...
Asobal Barça

Aquest dijous al matí s'ha realitzat el sorteig de les semifinals de la Copa Asobal que es disputarà aquest cap de setmana a Lleida. El primer rival del Barça serà l'Ademar de Lleó en un partit que es disputarà el dissabte a les 18:00h al Pavelló Barris Nord. L'altre semifinal enfrontarà el Bidasoa-Granollers en un partit que tindrà lloc dues hores abans, a les 16:00h.

Els guanyadors d'aquests partits s'enfrontaran el diumenge a partir de les 19:00h al mateix Barris Nord de Lleida. El Barça és el gran favorit per aquesta competició, ja que compta amb una de les millors plantilles d'Europa.

El blaugrana Raúl Entrerríos ha valorat l’emparellament amb l’Ademar de Lleó d'aquesta manera: “És un títol, i amb això es diu tot. Sempre sortim a guanyar totes les competicions, i aquesta és l'última que ens queda aquest any. Seria una bona manera d’acabar però sabem que serà una semifinal dura. Coneixem bé l’Ademar perquè ens hi hem enfrontat sovint en les darreres temporades. Serà un partit molt exigent, perquè és un equip Champions i se l’ha de respectar com a tal."

COMENTARIS