Mercat

L'Ajax ja admet que vendrà De Ligt aquest estiu

L'Ajax ja admet que vendrà De Ligt aquest estiu
L'Ajax ja admet que vendrà De Ligt aquest estiu
L'eliminació de l'Ajax a l'últim minut contra el Tottenham a les semifinals de la Champions ha estat una gran decepció per a l'...
De Ligt

L'eliminació de l'Ajax a l'últim minut contra el Tottenham a les semifinals de la Champions ha estat una gran decepció per a l'afició del club holandès. La majoria d'aficionats són conscients que s'ha acabat un somni i hauran d'afrontar un estiu on els millors jugadors acabin abandonant el club.

El mateix director general del club, Van der Sar, ja va admetre ahir que la marxa del central De Ligt serà un fet en els pròxims mesos: "Crec que De Ligt està jugant els seus últims partits a l'Ajax. Em sembla que marxarà a Anglaterra o Espanya. Espero que li vagi molt bé i marxi amb títols. Ha estat jugant aquí des que era un nen i marxarà a un gran club."

El Barça és el club que està més ben situat per aconseguir els serveis del defensa holandès i es calcula que podria pagar una quantitat al voltant dels 70 milions d'euros. De Ligt s'uniria a De Jong com les noves incorporacions del club blaugrana de cara una temporada on s'especula que hi pot haver una profunda renovació de plantilla.

COMENTARIS