Notícies

LaLiga confirma que no es jugarà a Miami

LaLiga confirma que no es jugarà a Miami
LaLiga confirma que no es jugarà a Miami
La Lliga ha reaccionat ràpidament a la decisió del Barça de fer-se enrere respecte el partit a Miami que tenia previst disputar-se contra el Girona el 26 de...
Javier Tebas

La Lliga ha reaccionat ràpidament a la decisió del Barça de fer-se enrere respecte el partit a Miami que tenia previst disputar-se contra el Girona el 26 de gener. 

L’organització esportiva ha emès aquest dilluns a la nit un comunicat dividit en tres punts, que són els següents:

1. Des Laliga volem felicitar el FC Barcelona i Girona FC per la seva disposició a ser pioners en la intenció voluntària de jugar un partit de LaLiga fora d'Espanya. El Projecte de LaLiga amb Relevent, signat a 15 anys vista, segueix endavant. Des del primer moment vam manifestar que la participació en el partit és voluntària i si el FC Barcelona manifesta el seu desig voluntari de no acudir-hi, aquest partit previst a Miami no es podrà realitzar en la data acordada.

2. Des LaLiga lamentem, com no podia ser d'altra manera, la decepció que pugui produir-se entre els nostres aficionats als Estats Units. A tots ells volem transmetre'ls que, en el període més breu possible, LaLiga disputarà un partit oficial a als EE.UU., tal com fan les grans lligues americanes (NBA, NFL, MLB, NHL) fora de les seves fronteres.

3. LaLiga continuarà amb la demanda que reclama que es pot jugar un partit fora d'Espanya, encara que retira la mesura cautelar referent al partit concret del 26 de gener. Seguirem amb la demanda ja que la informació i els fets recaptats acrediten que la postura de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) no resulten conformes a Dret”.

 

COMENTARIS