Lliga

LaLiga ja anuncia el Girona - Barça a Miami pel 26 de gener

LaLiga ja anuncia el Girona - Barça a Miami pel 26 de gener
LaLiga ja anuncia el Girona - Barça a Miami pel 26 de gener
Malgrat que ni la RFEF, ni el sindicat de futbolistes ni la FIFA han donat llum verda al Girona-Barça als Estats Units, LaLiga continua tirant pel dret i ja...
miami barça girona 26 gener

Malgrat que ni la RFEF, ni el sindicat de futbolistes ni la FIFA han donat llum verda al Girona-Barça als Estats Units, LaLiga continua tirant pel dret i ja ha començat la campanya publicitària del partit al territori nord-americà.

Concretament, l'organisme presidit per Javier Tebas ha realitzat anuncis a un dels diaris més importants de Miami, el Miami Herald. Tant a la versió en paper com al web del mitjà s'anuncià aquest partit que ha d'enfrontar el Barça contra el Girona de la segona volta de la Lliga sota l'eslogan Bring Us The Game. Fins i tot, també han obert un web amb aquest domini on expliquen que el partit es disputarà al Hard Rock Miami Stadium el 26 de gener del 2019.

Davant aquesta situació, ara caldrà veure quina reacció té la RFEF de la veu de Luis Rubiales, el seu president, que sempre s'ha mostrat molt contrari a la disputa d'aquest partit fora del territori espanyol.

COMENTARIS