Notícies

Laporta, Freixa, Benedito i Font opinen sobre la desfeta de Liverpool

Laporta, Freixa, Benedito i Font opinen sobre la desfeta de Liverpool
Laporta, Freixa, Benedito i Font opinen sobre la desfeta de Liverpool
El naufragi de Liverpool ha comportat moltes reaccions de l'entron blaugrana. Els aficionats culers s'han mostrat molt crítics amb Valverde, els...
Anfield

El naufragi de Liverpool ha comportat moltes reaccions de l'entron blaugrana. Els aficionats culers s'han mostrat molt crítics amb Valverde, els jugadors i la Junta Directiva per una desfeta a la Champions que ja s'havia repetit les últimes temporades. De fet, l'equip ha encaixat 3 o més gols en 4 de les 7 últimes eliminatòries europees disputades. També s'han pronunciat a Twitter alguns dels excandidats de les últimes eleccions del 2015 o que tenen intenció de presentar-se a les del 2021 amb aquests missatges.

Joan Laporta

"Decebut i emprenyat com tots els culers. Constatar un cop més que aquesta directiva ha abandonat la filosofia que va fer del #Barça referència mundial, i espero que els socis no es deixin enredar més."

Toni Freixa

"Dolguts per la desfeta. Més culers que mai!"

"No he canviat ni un milímetre el meu concepte de club que porto defensant des del 2015. Però avui no és el dia de sortir a atiar el foc. Tenim la junta que els socis van triar i fins al 2021 ple respecte i confiança en les decisions que prenguin per millorar la situació."

Agustí Benedito

"Sempre Barça. Sempre. Bona nit culers."

Víctor Font

"Enhorabona al Liverpool en la nit més dolorosa des de la final de Sevilla. Cal seguir treballant perquè amb el millor jugador de la història tornarem a guanyar la Champions. Ens hem d’aixecar i ho farem. Som-hi Barça!!!"

COMENTARIS