Analytics

L'ascens d'Arthur

El brasiler continua creixent al mig del camp blaugrana després d'un nou bon partit a Mestalla

L'ascens d'Arthur
L'ascens d'Arthur

El brasiler continua creixent al mig del camp blaugrana després d'un nou bon partit a Mestalla

Arthur vs València

Malgrat que el Barça va encadenar la 4a jornada consecutiva sense guanyar, l'equip va oferir una millor imatge a Mestalla que en anteriors partits com els del Leganés o Athletic Club. El gol inicial del València va tornar a ser una llosa per a l'equip però les sensacions van ser diferents i el Barça va dominar el partit en moltes fases de partit.

Un dels jugadors que més va ajudar per recuperar el govern de la pilota va ser el brasiler Arthur, que va encadenar el segon partit com a titular. El jove futbolista va tornar a ser molt participatiu al mig del camp blaugrana i va ser el futbolista de l'equip de Valverde que va acabar amb més passades amb un total de 137. Els seus companys a la medul·lar es van quedar lluny de les dades del brasiler, ja que Busquets en va signar 108 i Rakitic, 107.

A banda dels números, Arthur també va transmetre una sensació de control del partit i els companys el buscaven per intentar superar el treballat entramat defensiu del València de Marcelino. El brasiler també va intentar fer alguna conducció per trencar les línies del rival i buscar els davanters de referència. Amb el pas dels minuts, però, Arthur va començar a notar el desgast de Wembley i l'elevada càrrega de minuts després de jugar poc al tram inicial de temporada i això va provocar que acabés el partit amb 5 pilotes perdudes.

Ara caldrà veure quina participació té el migcampista en els pròxims compromisos però l'exjugador del Gremio ha demostrat en 2 partits els arguments per tornar a recuperar la confiança amb el joc de possessió que tant bé van representar Xavi i Iniesta i que ara sembla que torna a veure la llum gràcies a Arthur.

COMENTARIS