Tecnologia

L’Atlètic de Madrid reclama aclarir l’ús del VAR

L’Atlètic de Madrid reclama aclarir l’ús del VAR
L’Atlètic de Madrid reclama aclarir l’ús del VAR
L’Atlètic de Madrid no va entendre per què el VAR no va avaluar unes possibles mans de Casemiro a l’àrea e Courtois que haguessin pogut implicar...

L’Atlètic de Madrid no va entendre per què el VAR no va avaluar unes possibles mans de Casemiro a l’àrea e Courtois que haguessin pogut implicar un penal favorable a l’equip de Simeone en el derbi madrileny que va acabar 0 a 0 al Santiago Bernabéu. 

I menys de 24 hores després de l’acció, l’Atlètic ja ha anunciat que reclamarà un aclariment sobre l’ús del Videoarbitratge. 

A través d’un comunicat, el club de la capital assegura: “Després d'observar el diferent ús i consulta que s'ha fet del VAR en jugades similars en diversos partits durant aquesta jornada, l'Atlètic de Madrid sol·licitarà aquest dilluns un aclariment al Comitè Tècnic d'Àrbitres sobre aquest tipus de situacions”. 

L’Atlètic considera que els diferents criteris poden generar confusió. “S'ha generat una gran confusió pels diferents criteris aplicats en accions similars, revisant la imatge el propi àrbitre al monitor que hi ha a peu de camp en uns casos, i obviant aquesta consulta en un altre, tot i l'evident polèmica de l'acció. Creiem molt convenient aquest aclariment per facilitar la feina dels professionals i evitar la confusió dels aficionats”.

COMENTARIS