Analytics

L'Eibar anul·la Messi però no pot amb Suárez

L'Eibar anul·la Messi però no pot amb Suárez
L'Eibar anul·la Messi però no pot amb Suárez
Leo Messi va signar un partit d'allò més discret contra l'Eibar. Acostumats a veure la versió hiperlativa de l'argentí cada cap de setmana, el...
Messi Luis Suárez

Leo Messi va signar un partit d'allò més discret contra l'Eibar. Acostumats a veure la versió hiperlativa de l'argentí cada cap de setmana, el davanter blaugrana no va poder brillar aquest diumenge davant un rival que el va controlar bé i va minimitzar l'impacte en el joc del Barça.

Segones les dades de Carles Domènech al Laboratori de LaTdT, Messi té una mitjana de 71 intervencions aquesta temporada però contra l'Eibar només en va realitzar 42, un 40% menys de l'habitual. Juntament amb Coutinho, va ser el futbolista que més pilotes va perdre de l'equip (7) i només va realitzar 2 rematades a porta. Això sí, una d'aquestes va acabar amb gol i li va valdre per ocupar totes les portades perquè era la diana 400 que anotava a la Lliga.

Observant aquests registres es pot afirmar que l'Eibar de Mendilibar va fer una bona feina minimitzant les intervencions de Messi però la manta blaugrana és molt llarga i no van poder tapar l'altra banda on Luis Suárez va fer un partidàs. L'uruguaià va participar en els 3 gols marcant-ne 2 i donant l'assistència a Leo Messi en una jugada on també va recuperar la pilota per començar l'atac.

El 9 blaugrana va completar una exhibició de manual contra el conjunt basc i va ser un maldecap per a la defensa rival. Ell solet va fer anar de corcoll tota l'estructura defensiva i va saber interpretar a la perfecció què necessitava l'equip en cada moment per sentenciar el partit.

COMENTARIS