Mercat

L'Eintracht de Frankfurt executa l'opció de compra per Jovic

L'Eintracht de Frankfurt executa l'opció de compra per Jovic
L'Eintracht de Frankfurt executa l'opció de compra per Jovic
Luka Jovic ja és jugador de l'Eintracht de Frankfurt a tots els efectes. El club alemany ha executat l'opció de compra que tenia sobre el davanter...
Luka Jovic

Luka Jovic ja és jugador de l'Eintracht de Frankfurt a tots els efectes. El club alemany ha executat l'opció de compra que tenia sobre el davanter serbi i que es va acordar amb el Benfica en la cessió per dues temporades. Malgrat que el club no ha parlat del preu del total de l'operació, alguns mitjans informen que rondaria els 8 milions d'euros.

Aquesta quantitat és molt inferior al preu que s'està parlant per un possible traspàs a l'estiu amb alguns dels clubs que li van el darrere. Un d'aquests equips és el Barça, que ha seguit el futbolista en nombroses ocasions aquesta temporada però sembla que l'opció ha perdut força en els darrers dies i que el club blaugrana no vol entrar en una subhasta pel prometedor jugador de 21 anys.

El Madrid ha estat un dels últims equips que ha trucat a la porta de Jovic i s'uneix a una gran llista d'equips europeus interessats en una de les revelacions de la Bundesliga i l'Europa League aquesta temporada. Autor de 25 gols en 40 partits, el serbi pot ser un dels grans protagonistes de l'estiu mentre el Frankfurt es frega les mans pel gran benefici que pot obtenir, mentre que el Benfica es quedarà amb un 30% d'una possible venda.

COMENTARIS