Gossip

L'elegant gest de Lopetegui amb Iniesta

A l'hora d'anunciar la llista de jugadors que aniran al Mundial

L'elegant gest de Lopetegui amb Iniesta
L'elegant gest de Lopetegui amb Iniesta

A l'hora d'anunciar la llista de jugadors que aniran al Mundial

Lopetegui i Iniesta

Aquesta setmana la majoria de seleccions internacionals estan fent oficials la llista de futbolistes preconvocats al Mundial de Rússia. En un primer moment, la Federació Espanyola va dir que la llista de Julen Lopetegui es comunicaria el pròxim divendres 18 de maig al migdia però, posteriorment, va canviar la data pel dilluns 21 de maig.

La Federació no va explicar el motiu del canvi de data però ara el diari AS l'ha revelat. La decisió la va prendre el mateix Julen Lopetegui en veure que l'homenatge del Barça a Iniesta es faria el mateix divendres 18 de maig. El seleccionador espanyol va creure convenient ajornar l'anunci de la llista de jugadors convocats per no restar impacte a l'acte de comiat que rebrà el futbolista manxec el divendres a les 21.30h al Camp Nou.

Lopetegui sent molt afecte per Iniesta i el considera un dels pilars fonamentals del combinat espanyol. La resta d'organismes i patrocinadors de la selecció espanyola també van aprovar la decisió i l'anunci de la llista es comunicarà el dilluns al migdia. A diferència d'altres seleccions, Lopetegui anunciarà directament els 23 jugadors convocats per al Mundial, ja que no vol fer passar el mal tràngol a ningú de quedar descartat després d'entrar en una llista de preconvocats.

COMENTARIS