Jugadors

L'elogi de Mascherano a Messi

L'elogi de Mascherano a Messi
L'elogi de Mascherano a Messi
Mascherano va ser un dels emblemes del Barça modern, al costat de Piqué a l’eix de la defensa, i de la selecció argentina, on s’ha convertit en...
Messi i Mascherano

Mascherano va ser un dels emblemes del Barça modern, al costat de Piqué a l’eix de la defensa, i de la selecció argentina, on s’ha convertit en el futbolista amb més internacionalitats. En una entrevista a la Fox, l’exblaugrana analitza Messi i el seu pas per l’Albiceleste.

Messi

"Leo cada any és millor. Potser el pas dels anys li treu coses, però n’adquireix d’altres. Per fer el que fa Messi es necessiten tres jugadors”.

“Jo animo a Messi i Agüero que ho segueixin intentant [a la selecció]. Per què no? Si l'entrenador et convoca, per què no hi aniran? Què diran? ? Pelquè diran? Si hi van perquè hi van, i si no hi van perquè no hi van...”.

“Som injustos amb Messi. Vam estar 19 partits sense perdre, entre el Mundial i dues Copes Amèrica. Crec que no ha estat tot malament. Leo està acostumat a jugar a un futbol totalment diferent del de la selecció argentina. El futbol a Barcelona és acadèmic. L'entrenador pot canviar molt poc, el jugador ja ho sap tot perquè ho practica fa 15 anys a les inferiors. Quan Leo ve a l'Argentina ha de conviure amb canvis d'entrenador, canvis d'idees ... és molt difícil”.

Sampaoli

“No he tornat a parlar amb Sampaoli [des del Mundial]. És clar que no vam saber trobar-li la volta a la seva idea. Segueixo pensant que és un gran entrenador perquè ho ha demostrat en diferents llocs. En els entrenaments estava clar el que ell volia”.

Mundial

“Era difícil que ens anés bé a Rússia, però no impossible. Sempre tens l'esperança de, tot i no estar en un bon moment, avançar. És en l'únic esport col·lectiu que això es pot donar. En el futbol pots especular. Però no es va donar. No vam arribar de la millor manera i vam patir. No vam fer una bona primera fase i això va generar que juguéssim els vuitens de final contra França...”

COMENTARIS