Mercat

Lemar i Pavón, 2 nous actius al mercat blaugrana

Són dos atacants, presents al Mundial de Rússia

Lemar i Pavón, 2 nous actius al mercat blaugrana
Lemar i Pavón, 2 nous actius al mercat blaugrana

Són dos atacants, presents al Mundial de Rússia

Lemar i Pavón

Tot esperant l'inici del Mundial de Rússia, els rumors de mercat continuen disparant-se, i aquest dimecres 2 nous noms han aparegut vinculats al Barça. Són dos atacants, el francès Lemar i l'argentí Pavón.

Thomas Lemar

Esquerrà de molta qualitat, l'atacant Lemar (22 anys) és un habilidós futbolista, molt polivalent (juga per dins i per fora), que va cridar l'atenció de la secretaria tècnica blaugrana ja la temporada passada, segons que apunta avui l'Sport. Valorat entre 70 i 90 milions, té moltes ganes de canviar la lliga francesa per una competició més exigent, de manera que veuria bé una oferta blaugrana, encara que també el segueixen l'At. Madrid i el Chelsea.

Precisament l'At. Madrid pot tenir un paper clau en el futur del futbolista, i és que si Griezmann finalment acaba quedant-se a l'equip matalasser, el brasiler Coutinho passaria a ocupar una posició d'atac i deixar lliure l'interior esquerre, on Lemar podria explotar les seves habilitats en la creació de joc. Alhora, el francès també pot incorporar-se a la posició d'extrem i eixamplar el camp des de les posicions d'atac.

Cristian Pavón

També té 22 anys l'argentí Cristian Pavón (no el confongueu amb l'exmadridista Francisco Pavón, qui va servir a Florentino per acunyar l'expressió "Zidanes i Pavones" a l'hora de definir la política esportiva del club madridista), extrem dret de Boca Juniors. Segons la ràdio argentina Closs Continental, el Barça ja ha tantejat l'equip de cara a una possible incorporació, però no especifica quina és la xifra que demana el club bonaerense.

Pavón ha demostrat molta sintonia amb Messi aquests dies que han estat concentrats junts, a Barcelona, preparant el Mundial, i el tècnic Jorge Sampaoli l'ha lloat en públic.

COMENTARIS