Notícies

L'emoció de Neymar quan parla de Leo Messi

L'emoció de Neymar quan parla de Leo Messi
L'emoció de Neymar quan parla de Leo Messi
Neymar continua recuperant-se al Brasil de la lesió al peu que li ha impedit participar en els vuitens de final de la Champions. El davanter del PSG ha...

Neymar continua recuperant-se al Brasil de la lesió al peu que li ha impedit participar en els vuitens de final de la Champions. El davanter del PSG ha concedit una entrevista a 'Esporte Espectacular' on li han preguntat sobre la seva relació amb Messi i la seva reacció quan l'argentí li ha dit que tornés al Barça. 

"És difícil, és difícil, sent sincer és molt difícil perquè Leo va ser un tipus molt especial per a mi al Barcelona. En el moment on vaig necessitar més ajuda, el millor del món em va donar afecte. Quan vaig arribar al club, ell em va dir que m'ajudaria per qualsevol cosa. També em va demanar que sigués el Neymar del Santos, que no tingués por d'ell ni de ningú del club, que no fos tímid", ha declarat el brasiler visiblement emocionat.

Els dos jugadors van ser molt amics durant les 4 temporades que Neymar va vestir la samarreta blaugrana i s'han continuat troban en diferents ocasions.

COMENTARIS