Notícies

L'emotiva carta de Rafinha després de la lesió

L'emotiva carta de Rafinha després de la lesió
L'emotiva carta de Rafinha després de la lesió
La sort no està del costat de Rafinha. El brasiler va tornar a patir una greu lesió de genoll en el partit contra l'Atlètic de Madrid i es perdrà el que...
carta rafinha

La sort no està del costat de Rafinha. El brasiler va tornar a patir una greu lesió de genoll en el partit contra l'Atlètic de Madrid i es perdrà el que resta de temporada. El pròxim dimarts 4 de desembre passarà pel quiròfan en una operació dirigida pel doctor Cugat i llavors començarà el procès de recuperació, que el futbolista ja coneix de les altres 2 lesions greus que ha patit en la seva carrera.

Fins ara, el jugador encara no s'havia pronunciat a les xarxes socials, on ha rebut moltes mostres d'agraïment i suport d'aficionats, companys i rivals. Rafinha ha donat gràcies als missatges amb una carta a Instagram on també ha deixat clara la seva força de voluntat per superar aquest nou problema: "¿Qué persona está más preparada que yo? Lo he pasado, me he levantado y si vuelve a pasar me levantaré otra vez. Así veo la vida y esto me ha hecho ser quién soy. Cuesta asimilarlo por lo que he vivido y el esfuerzo que he hecho para superarlo. Pero lo acepto y como siempre, volveré con más fuerza que nunca. A mis compañeros, quiero mandarles todo mi apoyo y desearles toda la suerte en lo que resta de campeonato. No tengo ninguna duda de que será una gran temporada. Muchas gracias a todos por las muesras de cariño recibidas en estas últimas horas. No tengo palabras para agradeceros tanto apoyo. Que Dios os bendiga."

Un dels missatges més emotius que ha rebut Rafinha és el del seu germà Thiago, que també ha tingut problemes amb les lesions, i que li ha dedicat aquestes boniques paraules: "Nosotros no borramos nada en nuestras vidas. Cada cosa, cada mínima cosa, nos hizo lo que somos ahora. Las cosas buenas nos han ensañado a amar la vida. Las malas, a saber vivirla." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafinha Alcantara (@rafinhaaa93) on

View this post on Instagram

@rafinhaaa93

A post shared by Thiago Alcantara (@thiago6) on

COMENTARIS