Club

L'empresari Víctor Font anuncia que es presentarà a les eleccions al Barça

Presenta un projecte per "construir el Barça del futur"

L'empresari Víctor Font anuncia que es presentarà a les eleccions al Barça
L'empresari Víctor Font anuncia que es presentarà a les eleccions al Barça

Presenta un projecte per "construir el Barça del futur"

Víctor Font

El nom de Víctor Font (empresari català, cofundador i director general de la companyia tecnològica Delta Partners, a més de cofundador i conseller del diari Ara) va sonar com a possible candidat a la presidència del Barça en les últimes eleccions (estiu del 2015), però ell mateix va convocar una roda de premsa per confirmar que no ho seria.

Ara, 3 anys després d'aquells comicis, i a mig camí de la legislatura (segons els estatuts, és de 6 anys), l'empresari ha emès un comunicat per anunciar "Sí al futur", la plataforma electoral amb què es vol presentar a la presidència del Barça quan hi hagi unes eleccions (tant si la junta acaba el mandat o convoca eleccions anticipades).

En aquest text, Font apunta que el club properament "haurà d'afrontar el relleu de la millor generació de futbolistes de la història del Club" a més d'"encarar el repte que suposa la competència econòmica amb clubs propietat de magnats i estats" de manera que "si volem seguir competint al màxim nivell i mantenir la propietat del Club en mans dels socis, cal un projecte innovador i ambiciós".

Per això, proposa "que cada decisió que es pren al Club estigui en mans de responsables amb l'experiència i la capacitat adequades" alertant que "els requisits per formar part del Consell Directiu no poden estar limitats a la capacitat d'avalar" sinó que calen persones "amb voluntat de prendre decisions difícils".

En aquest sentit, planteja "comptar amb el talent de la millor generació de futbolistes de la història" a l'àrea esportiva, "reinventar el model de generació d'ingressos per mantenir la propietat del Club en mans dels socis" i "millorar el model de representativitat del soci en el Club".

Finalment, Font afirma que està bastint "un equip transversal de barcelonistes que aspira a posar-se a disposició del Club per a servir-lo en tot allò que necessiti".

COMENTARIS