Notícies

Lenglet: "Jo no sóc qui per decidir si cal castigar a Dembélé"

Lenglet: "Jo no sóc qui per decidir si cal castigar a Dembélé"
Lenglet: "Jo no sóc qui per decidir si cal castigar a Dembélé"
Clement Lenglet ha estat el futbolista blaugrana encarregat d'atendre els mitjans de comunicació abans del partit de la Champions contra el Tottenham. El...
Lenglet RP 10/12

Clement Lenglet ha estat el futbolista blaugrana encarregat d'atendre els mitjans de comunicació abans del partit de la Champions contra el Tottenham. El nou acte d'indisciplina de Dembélé ha estat el principal motiu de les preguntes dels periodistes però el central no s'ha volgut mullar sobre el tema. El francès s'ha sentit més comòde a l'hora de parlar sobre la seva adaptació al Barça o el fet de jugar al costat de Leo Messi

El partit contra el Tottenham

"Afrontem aquest partits com tots: amb l'objectiu de guanyar i oferir una bona imatge a l'afició que vingui a l'estadi. Hi ha pocs partits de la Champions i cal gaudir-los perquè n'hi ha pocs durant la temporada."

Dembélé

"No he parlat amb Dembélé ni amb els companys. El que importa d'Ousmane és el que està fent al camp i ho està fent molt bé."

"Jo no sóc qui per dir si cal sancionar-lo o no. És una pregunta que cal fer a la gent responsable. Sobre el camp Dembélé està fent les coses molt bé. De les coses extraesportives jo no en parlaré."

"Al final som futbolistes i el més important és que juguem a futbol. Després hi ha coses que els periodistes observen però jo em centro en l'aspecte esportiu."

L'adaptació al Barça

"Estic molt bé i cada vegada m'estic sentint millor, tot i que encara he de millorar moltes coses."

Jugar com a central dret

"Alguna vegada he jugat amb un altre central esquerrà i m'he posat a la posició de central dret. No és problema."

Fitxar un central al mercat d'hivern

"Jo no sóc qui per dir res. Hi ha unes persones responsables sobre el tema i segur que si decideixen fitxar, ho faran bé."

Messi

"Prefereixo jugar amb Messi que contra ell. Sempre canvia els partits, com el dia de l'Espanyol, va ser increïble."

COMENTARIS