Notícies

Lenglet: "M'agradaria ser el successor de Piqué"

Lenglet: "M'agradaria ser el successor de Piqué"
Lenglet: "M'agradaria ser el successor de Piqué"
En molt poc temps Clément Lenglet s'ha adaptat perfectament al Barça i ja ha demostrat que és un recanvi de garanties davant alguna possible baixa d'...
Lenglet

En molt poc temps Clément Lenglet s'ha adaptat perfectament al Barça i ja ha demostrat que és un recanvi de garanties davant alguna possible baixa d'Umtiti o Piqué. En una conversa amb TV3, el defensa francès ha analitzat el seu rendiment durant aquests mesos i ha parlat de les expectatives de futur al club blaugrana.

Jugar amb Piqué

"Jugar amb ell és un plaer i m'agradaria ser el seu successor. Però encara he de fer moltes coses per poder ser-ho. Ell ha fet molt per aquest club i hi ha guanyat molts títols."

El retorn d'Umtiti

"M'agradaria seguir jugant. He intentat jugar el millor possible per crear-li dubtes a l'entrenador i que hagi de fer una reflexió abans de confeccionar el seu onze".

Els problemes defensius d'aquesta temporada

"És evident que ens falten coses, hem de jugar més compactes en defensa per no encaixar tants gols. Sempre hi ha aspectes del joc que s'han de millorar, però aquest és un que és prioritari perquè en un partit de Copa o de Champions et pot costar l'eliminació". 

Dembélé

"Passo moltes estones amb ell i us puc assegurar que és una bona persona que ens ha ajudat molt des del començament i que donarà moltes coses al club. L'hem d'ajudar a créixer com a persona i com a futbolista, perquè és molt jove i encara ha d'aprendre. Ara passa per un moment una mica difícil, però està motivat per demostrar que pot competir al més alt nivell."

Guanyar la Champions

"És un trofeu molt difícil d'aconseguir, i el club ja fa molts anys que hi va al darrere. Em faria molta il·lusió".

COMENTARIS