Jugadors

Lenglet: "Messi és molt humil, això fa encara més gran la seva llegenda"

Lenglet: "Messi és molt humil, això fa encara més gran la seva llegenda"
Lenglet: "Messi és molt humil, això fa encara més gran la seva llegenda"
Clement Lenglet ha estat un dels fitxatges que més rendiment immediat ha ofert en les últimes temporades a Can Barça. El francès ha assumit la titularitat...
Lenglet

Clement Lenglet ha estat un dels fitxatges que més rendiment immediat ha ofert en les últimes temporades a Can Barça. El francès ha assumit la titularitat davant la baixa d'Umtiti i Vermaelen amb un rendiment molt bo i ha justificat el seu fitxatge per 30 milions d'euros aquest estiu. El defensa, que no ha estat convocat per la selecció espanyola, ha concedit una entrevista a Goal on parla sobre la situació però també toca altre noms d'actualitat com Dembélé o Messi.

L'adaptació al Barça

"Molt bé, ja he trobat casa i poc a poc busco la meva rutina per poder gaudir de tot, de la ciutat, del club i de les instal·lacions. En aquesta ciutat hi ha moltes coses a fer i em trobo molt bé. Del club m'al·lucina la seva grandesa, tot està preparat per guanyar i que els jugadors donin el millor de si mateixos."

Messi

"És una persona molt humil, té un gran respecte per tothom i això fa encara més gran la seva llegenda."

"Parlem de moltes coses, em pregunta pel futbol francès i parlem de com jugar sobre el camp. Quan el millor jugador del món parla cal escoltar-lo molt atentament. I no només això. També cal obrir molt bé els ulls i fixar-se en el que fa."

Dembélé

"No crec que hi hagi cap problema amb ell, va estar malalt, no va poder estar en l'entrenament i el míster va triar a un altre jugador. Són coses que passen en tots els clubs i tots hem de remar en la recerca del mateix objectiu."

Umtiti

"Està bé, ha recuperat les seves sensacions al genoll i s'està preparant per tornar el més aviat possible. És un jugador amb moltíssima qualitat."

Va refusar la Juve amb 17 anys

"Només portava tres mesos a la segona divisió francesa.... Amb la defensa que llavors tenia la Juventus hauria estat impossible jugar i progressar, no era un bon moment. Ara mateix estic molt content per aquesta decisió perquè estic en un club molt gran."

Punts a millorar

"Moltes coses. No estic al màxim perquè tinc 20 anys i he d'aprendre molt encara. Però a mesura que el temps passa em vaig sentint més còmode. A poc a poc, m'aniré deixant anar per ensenyar més coses."

L'estil Barça

"És un estil molt diferent al de la resta de clubs. Cal pensar abans de rebre, posicionar-se sempre bé per anar d'un costat a un altre i pensar sempre sobre el camp. Per als defenses és complicat perquè defensem molt lluny de la porteria ja que hem de pressionar sempre."

COMENTARIS