Jugadors

Lenglet: "Modric mereix la Pilota d'Or"

Lenglet: "Modric mereix la Pilota d'Or"
Lenglet: "Modric mereix la Pilota d'Or"
Clément Lenglet va repassar als micròfons de la cadena SER els seus primers mesos al Camp Nou i va avalar que Modric guanyés la Pilota d’Or.Pilota d...

Clément Lenglet va repassar als micròfons de la cadena SER els seus primers mesos al Camp Nou i va avalar que Modric guanyés la Pilota d’Or.

Pilota d’Or per a Modric

"Com a futbolista, no hi ha millor jugador que Leo Messi. Però aquest any Modric i altres jugadors francesos mereixien també aquest premi. Si es tria tenint en compte l'any, entenc una mica més la Pilota d'Or. Però si cal triar al millor jugador, per a mi, no hi ha dubte. Els francesos en general han fet un Mundial increïble, però Modric ha arribat a la final del Mundial, ha guanyat la Champions i és un jugadoràs. Crec que ell també es mereix la Pilota d'Or”.

Central al Barça

"És totalment diferent de ser central al Barça a ser-ho en altres equips. Aquí juguem amb 50 metres a la nostra esquena, amb la pressió molt alta i amb l'equip molt obert per atacar. I quan perdem la pilota, hi ha molts espais per als rivals . Però això ja ho sabia quan vaig signar pel Barça. Ara estic intentant fer les coses de la millor manera possible per defensar bé i ajudar els meus companys”.

Dembélé

"Prefereixo parlar del Dembélé jugador. Contra el Vila-real va fer un gran partit, va marcar la diferència i va fer una passada de gol a Piqué. Entenc que els periodistes es fixen en tot, i que destaquen les coses dolentes, però Dembélé és un jugador increïble i amb talent. Cal ajudar-lo, té molt de futur aquí. Té 21 anys i marge de millora".

Fitxatges a la defensa 

"Els responsables del Barça trien el pla i nosaltres ho respectem. Ara som 3 centrals més un jugador del Barça B. Veurem si fitxen aquest mercat. De Ligt és un jugador molt bo i molt jove. Té molt bona sortida de pilota i és molt bo en el xoc i en els duels".

COMENTARIS