Jugadors

Lenglet: "Sé que es difícil que jugui 50 o 60 partits"

Lenglet: "Sé que es difícil que jugui 50 o 60 partits"
Lenglet: "Sé que es difícil que jugui 50 o 60 partits"
Clément Lenglet ja viu les seves primeres hores com a blaugrana després d'haver signat el seu nou contracte amb el Barça. Aquest dimecres al migdia s'...

Clément Lenglet ja viu les seves primeres hores com a blaugrana després d'haver signat el seu nou contracte amb el Barça. Aquest dimecres al migdia s'ha areçat als mitjans de comunicació per primer cop.

Fitxatge pel Barça

"És un orgull ser aquí. Tinc la confiança del club per viure aquests moments increïbles i ho vull fer el millor possible". 

"M'ha motivat tot per venir al Barça. Crec que és l'oportunitat de la meva vida. Quan estava al Nancy, la Juventus em volia, però vaig preferir anar al Sevilla per treballar i créixer. Ara tinc l'oportunitat d'anar al millor club del món".

Jugadors francesos al Barça

"No he parlat amb ells. Tenen una cita important el diumenge [la final], i cal deixar-los tranquils, però crec que parlarem aviat i m'explicaran ràpidament com és el club". 

Minuts

"Vull jugar el màxim possible. Ho donaré tot per estar al camp i ajudar. Soc aquí per guanyar títols. Soc ambiciós, però respecto els companys i cal aprendre d'ells". 

"Si no jugo gaire treballaré més per aconseguir minuts. Tothom sap que quan arribes al Barça és difícil jugar 50 o 60 partits per curs. Soc aquí també per la competència"

"Vull jugar. Un jugador que no juga no està content, però soc aquí per aprendre". 

Perfil

"Soc un jugador amb sortida de pilota, esquerrà. Intento jugar fort i sense fer faltes, però a vegades cal fer-ne". 

"Cal acostumar-se al Barça, perquè juga diferent a la resta. Tot costa una mica. Caldrà estar preparat". 

Pretemporada amb el Sevilla

"Quan esperes, el temps s'allarga, però estava tranquil perquè el club em deia que tot estava controlat". 

Rabiot

"M'agradaria que Rabiot vingués, clar, és molt bo. A més, és molt amic meu". 

COMENTARIS