Gossip

L'entorn de Neymar ha trucat 5 vegades al Barça, segons 'El Mundo'

El jugador vol tornar al Camp Nou

L'entorn de Neymar ha trucat 5 vegades al Barça, segons 'El Mundo'
L'entorn de Neymar ha trucat 5 vegades al Barça, segons 'El Mundo'

El jugador vol tornar al Camp Nou

Neymar i Ter Stegen

Cada dia ressonen més campanes sobre la possibilitat que Neymar torni al Barça. Fa uns dies, va sortir a la llum la reunió del seu entorn més pròxim per traçar una estratègia de l'operació i, ara, El Mundo informa que el Barça ha rebut fins a 5 trucades en els últims mesos sobre aquest assumpte.

Concretament, hauria estat el pare de Neymar qui hauria trucat al president del Barça i altres membres destacats de la Junta Directiva per intentar complir amb el desig del futbolista. El brasiler no se sent a gust a París i té ganes de tornar al vestidor blaugrana, on manté una excel·lent relació amb els pesos pesants del vestidor, que veurien amb bons ulls el retorn de Neymar. Les comunicacions s'han intensificat en les últimes setmanes i el jugador també ho hauria expressat als seus amics més íntims.

Tot i la insistència de Neymar per tornar, l'operació es preveu molt complicada. D'una banda hi ha l'aspecte sentimental per les formes com el jugador va marxar del Barça i els conflictes judicials pendents de resoldre entre les dues bandes. En el tema econòmic, des del club culer no estarien disposats a pagar els 222 milions d'euros i serà molt complicat negociar amb el PSG, un club que ja ha tingut diversos problemes amb el Barça en els últims anys. Només l'entrada en l'operació de jugadors com Coutinho o Dembélé podria facilitar una operació que sembla agafar forma en les últimes setmanes...

COMENTARIS