Analytics

Les 2 parts diferenciades del Barça a Getafe

Les 2 parts diferenciades del Barça a Getafe
Les 2 parts diferenciades del Barça a Getafe
El Barça va aconseguir els 3 punts en un enfrontament aspre i dur al Coliseum Alfonso Pérez. Els partits contra el Getafe són sinònim de duresa i...
Barça Getafe Dembele

El Barça va aconseguir els 3 punts en un enfrontament aspre i dur al Coliseum Alfonso Pérez. Els partits contra el Getafe són sinònim de duresa i competitivitat, ja que el conjunt de Bordalás és el que més faltes fa de tota la Lliga i el que menys passades realitza.

En el partit d'aquest diumenge, l'equip local va fer fins a 23 faltes però es va trobar amb un Barça valent i que va competir en un escenari més intens de l'habitual. Els homes de Valverde van signar una treballada victòria però que va tenir 2 parts ben diferenciades.

A la primera, el conjunt blaugrana es va sentir més còmode amb la pilota signant un 78% de possessió i només perdent 14 pilotes contra un dels equips que també recupera més pilotes de la competició.  La presència d'Arthur va dotar de més control i equilibri al mig del camp mentre que Messi i Suárez van mossegar a davant amb 2 dianes que van situar un bon avantatge pel Barça.

El Getafe, però, no es va rendir i abans del descans va anotar l'1-2 obra de Mata. Aquesta diana va animar els locals i a la segona part el partit va canviar. La possessió va passar del 78% al 70% favorable al Barça i l'equip de Valverde va perdre fins a 23 pilotes. El partit es va trencar i prova d'això és que el Barça també va passar a recuperar de 29 pilotes a 38 a la segona part. Tot un canvi radical que va esperonar el Getafe durant uns minuts però que no va servir per impedir una nova victòria del líder, que ja li treu 5 punts al segon classificat, l'Atlètic de Madrid.

COMENTARIS