Analytics

Les 3 claus d'en Torquemada

Les 3 claus d'en Torquemada
Les 3 claus d'en Torquemada
El partit entre el Barça i el Madrid és un dels plats forts de la temporada. L'equip de Valverde arriba amb 4 punts d'avantatge sobre el conjunt...

El partit entre el Barça i el Madrid és un dels plats forts de la temporada. L'equip de Valverde arriba amb 4 punts d'avantatge sobre el conjunt blanc, però en un partit amb un gran component emocional, les diferències tendeixen a diluir-se. Aquestes són les 3  claus del Clàssic, per Ricard Torquemada:

1. La pressió alta

El Barça ha de repetir la intensitat en la primera línia que va mostrar contra l’Inter.

Al Madrid li agrada sortir jugant i necessita tenir el control del partit. La millor manera d’incomodar-lo és impedir que tingui el domini. Si el Barça encalla la sortida del Madrid, les recuperacions del Barça prop de l’àrea de blanca poden ser definitives. 

2. La possessió

Els dos equips volen la pilota per dominar els partits. Gaudir de la possessió és la millor garantia per aproximar-se a l’estil de cadascú. Això pot implicar que un dels dos equips hagi de resistir en l’espera i haver d’actuar a partir de les transicions

3. La rematada

Els partits es defineixen a les àrees, i més en un partit amb tanta igualtat. El Madrid ha tingut un problema en la rematada durant les últimes setmanes; i el Barça no té Messi. La finalització i la defensa d’emergència poden tenir un gran pes en el Clàssic. 

 

COMENTARIS