Notícies

Les 3 possibilitats perquè el Barça pugui ser campió dissabte

Les 3 possibilitats perquè el Barça pugui ser campió dissabte
Les 3 possibilitats perquè el Barça pugui ser campió dissabte
L'Atlètic de Madrid va guanyar el València aquest dimecres i va evitar que el Barça es proclamés campió de forma matemàtica. La consecució del títol,...
Camp Nou

| FCB

L'Atlètic de Madrid va guanyar el València aquest dimecres i va evitar que el Barça es proclamés campió de forma matemàtica. La consecució del títol, però, ja pot arribar el pròxim cap de setmana i en aquest cas hi ha 3 possibilitats perquè el conjunt de Valverde celebri la Lliga al Camp Nou.

La primera opció és que el Barça guanyi la Lliga abans de jugar el partit contra el Llevant (20.45h). En aquest cas, l'Atlètic de Madrid hauria de perdre davant el Valladolid en el partit que jugarà al Wanda Metropolitano (16.15h).

Si l'Atlètic no perd, el Barça haurà d'aconseguir la lliga a la gespa i en aquest cas hi ha dues possibilitats. Si l'Atlètic empata, el Baçra en tindrà prou amb un altre empat per ser campió. En canvi, si el conjunt de Simeone aconsegueix els 3 punts contra el Valladolid, el Barça estarà obligat a guanyar el Llevant per ser campió aquest mateix dissabte en la jornada número 35 de Lliga.

COMENTARIS