Mercat

Les 7 vendes que es planteja fer el Barça a l'estiu

Les 7 vendes que es planteja fer el Barça a l'estiu
Les 7 vendes que es planteja fer el Barça a l'estiu
Malgrat que encara faltin més de 2 mesos per acabar la temporada, la direcció esportiva blaugrana ja treballa per la planificació del curs 2018/19. La idea...
foto plantilla 2017/18

| FCB

Malgrat que encara faltin més de 2 mesos per acabar la temporada, la direcció esportiva blaugrana ja treballa per la planificació del curs 2018/19. La idea de Valverde és molt clara: vol una plantilla curta però de màxima qualitat on tots els jugadors puguin competir per ser titulars més el suport puntual dels futbolistes del filial.

En concret s'està treballant en una plantilla de 21/22 fitxes comptant que Aleñá pujarà al primer equip i que es farà tot el possible per incorporar Griezmann pels 100 milions de la seva clàusula. Per poder pagar aquest fitxatge i el seu salari de futbolista estrella, la direcció esportiva blaugrana es veurà obligada a vendre futbolistes i estalviar-se salaris.

De moment, el club ja està treballant en una llista dels jugadors transferibles, que revela Miguel Rico a Mundo Deportivo. En aquest llistat hi ha 7 futbolistes que tenen molts números de marxar al mercat d'estiu i deixar calaix a les arques del Camp Nou.

Els futbolistes que sortiran al mercat són Rafinha (l'Inter té una opció de compra obligatòria de 35 milions si es classifica per la Champions), Deulofeu (el club espera recuperar els 12 milions que va invertir a l'estiu passat), André Gomes (un dels futbolistes que té millor mercat), Douglas (té un any de contracte i ha passat desapercebut al Benfica), Alcácer (es treballa amb la idea que el davanter suplent de Suárez sigui del Barça B), Digne (es planteja ascendir algú del filial o esperar que estigui més preparat) i Denis Suárez (té bon cartell a Itàlia).

A banda d'aquestes sortides, també s'hi podria afegir la de Yerry Mina, en una cessió a Europa per aconseguir experiència, o la d'Andrés Iniesta, que medita acceptar l'oferta de la Xina. La marxa del manxec seria negativa a nivell esportiu però alliberaria una de les fitxes més altes de la plantilla. També caldria veure què passa amb altres cedits com Samper o Munir i que encara tenen un any de contracte però poques possibilitats de tenir un lloc al primer equip. Es preveu un estiu mogut...

COMENTARIS