Jugadors

Les aportacions de De Jong, segons Kluivert

Les aportacions de De Jong, segons Kluivert
Les aportacions de De Jong, segons Kluivert
Patrick Kluivert és un dels 19 holandeses que han passat pel Camp Nou. L’últim será De Jong, i el davanter ha analitzat el joc del migcampistaDe Jong...

Patrick Kluivert és un dels 19 holandeses que han passat pel Camp Nou. L’últim será De Jong, i el davanter ha analitzat el joc del migcampista

De Jong

"És un fitxatge molt bo. Un futbolista excel·lent en construcció, que arrenca molt bé des del centre del camp cap endavant. Juga molt directe, busca les passades verticals ... a la gent del Camp Nou li encantarà pel seu joc".

"Fa tres anys ja li vaig comentar que havia de venir al Barça per jugar amb grans futbolistes com els que té el club. El farà créixer encara més".

Posicions de de Jong

"Va arribar a jugar algun cop de central a l'Ajax, anant a buscar pilotes a aquesta zona, però jo el veig més en al centre del camp. ¿La competència que tindrà? És molt bona per a ell, perquè segur que també li farà créixer" 

Cruyff

"Ell va ser el motor dels traspassos de futbolistes de l'Ajax al Barça. L'escola de l'Ajax és semblant a La Masia, sempre apostant per la construcció i no jugar pilotes llargues".

 

 

COMENTARIS